Portada del libro Iniciació al teatre màgia

Iniciació al teatre màgia

Jordi Pota
No ficción
Páginas
96 páginas
ISBN
ISBN: 978-84-17487-32-4
Precio papel
PVP (papel): 10,00

Dónde comprarlo

Compartir

Sobre el libro

Aquest és un llibre per a pensar en la màgia com a tal. El meu objectiu és animar a qui vulgui a aprofundir més en aquest art a través del mètode que ja fa més de 10 anys que investigo activament: el teatre-màgia.
A través d’aquest escrit, presentaré els meus pensaments sobre màgia i teatre, la màgia dins la màgia. Les dues màgies abraçades, una a favor de l’altra, aprofitant cada possibilitat perquè cada una tingui més valor i efectivitat. La màgia del tot.
Parlarem de teoria, de tècnica actoral, de la creació d’un espectacle de teatre-màgia, d’exemples d’efectes clàssics amb teatre-màgia... Sempre pensant en cuidar la màgia des del punt de vista que jo he estudiat i em fa sentir més còmode.

Sobre el autor/a

Jordi Pota. Nascut l’any 1990 a Tona (Osona). Ha estudiat diversos cursos de teatre visual, gestual, textual, de creació, de màscares, de clown, etc. I des de l’any 2007 que investiga i practica la màgia activament.
Va estudiar art dramàtic, a l’Institut del Teatre de Barcelona (2010-2014) on va acabar la carrera amb la investigació sobre el teatre-màgia.
Actualment és el director artístic del Festival Internacional de Màgia de Tona, ‘Una Tona de Màgia’.
Actua cada setmana, des de l’any 2014, amb propostes de teatre-màgia al Teatreneu de Barcelona. Ja ha produït i realitzat 6 espectacles d’aquest estil.
És director escènic d’espectacles de teatre, màgia i circ a través del mètode T-M.

Autor del libro

Tenemos todo lo que necesitas para publicar tu libro

crosscross-circle