Portada del libro Els Fantasmes del Tercer Reich

Els Fantasmes del Tercer Reich

Ivan Llambí
Ficción
Páginas
384 páginas
ISBN
ISBN: 978-84-17256-39-5
Precio papel
PVP (papel): 20,00

Dónde comprarlo

Compartir

Sobre el libro

Ja han passat uns anys des que l’Ignasi i la Laia van viure el seu periple europeu per desmantellar l’organització coneguda com la Germandat dels Vuit.
En l’actualitat, l’Ignasi forma part del Grup Especial d’Intervenció dels Mossos d’Esquadra i la Laia s’ha traslladat a la Unitat de Seguretat Ciutadana de Sant Sadurní d’Anoia.
Però la mort en estranyes circumstàncies d’un matrimoni a la ciutat de Barcelona tornarà a involucrar els nostres protagonistes en una investigació sobre uns fets que es remunten a la Segona Guerra Mundial, i descobriran com una de les societats ocultes dels nazis va tenir, i té, més rellevància de la que mai s’haurien imaginat.
Amb l’ajuda d’un agent de la Divisió d’Investigació Criminal i d’un enviat de l’ambaixada alemanya iniciaran una complicada recerca per descobrir què s’amaga darrere d’aquestes morts tan singulars.

Sobre el autor/a

IVAN LLAMBÍ ALABART
(Barcelona, 1979) Mosso d’esquadra i veí del Penedès, va publicar la seva primera novel·la Els hereus del Tercer Reich l’any 2014 (Columna).
Després de superar el càncer que li van diagnosticar a finals de 2015 i de recuperar-se plenament dels efectes de la quimioteràpia i la radioteràpia, va decidir reprendre la segona part de la trilogia protagonitzada per l’Ignasi i la Laia.
«Gaudeix d’aquesta obra... d’un moment d’evasió posant-te en la pell dels protagonistes. Gaudeix fent el que més t’agrada. Sol o amb els que més estimes. Gaudeix, perquè la vida, quan menys t’ho esperes, et fot una clatellada. Però si te la fot, que almenys puguis entomar-la dient que estàs preparat, que res et fa por, doncs has viscut aquesta vida gaudint de cada moment».

Tenemos todo lo que necesitas para publicar tu libro

crosscross-circle