Image Image Image Image Image
¡Llámanos! 967 10 51 41   |   info@unoeditorial.com
Scroll to Top

To Top

Pitu Trifàsic

En el cas de la pubilla desapareguda

Víctor Centelles Miranda

Ficción, 64 páginas

ISBN: 978-84-18438-95-0

PVP (papel): 20 €

Comprar

 • Les circumstàncies vitals i les restes, engrunes, rosegalls o resquícies de conviccions, pur esperit crític de supervivència, mantenen al detectiu Pitu Trifàsic als límits del sistema que sosté a la post-històrica i químicament torrada, ciutat de Tarragona.
   
  L'investigador, aquest cop, ha de resoldre un nou cas que el portarà a traginar pels ambients més lúmpens i esbojarrats de la metròpoli mediterrània. Circularà entre éssers robòtics, cotxes voladors, distintes espècies humanes, androides, etc.
   
  Una jove pubilla desapareix. La mare, desesperada, demana ajuda al detectiu. A mesura que en Pitu se submergeix en la investigació van ressuscitant vells coneguts. Haver traspassat certs límits no el col.loquen en la millor posició per dur a terme la feina encomanada.
   


 • Víctor Centelles Miranda (Tarragona, 1966) dibuixant i bomber.
   
  Una recopilació de les vinyetes publicades a diversos diaris de Tarragona van ser exposades, amb el títol de Ninots, al Tinglado no1 del Moll de Tarragona al mes de Juny del 2019.
   
  Paral.lelament a les seves col.laboracions a la premsa continua treballant la historieta gràfica (Premi Ricard Opisso d'Historieta Gràfica,1992).
   
  El detectiu tarragoní Pitu Trifàsic és el protagonista dels dos llibres de còmics ja publicats: El Pelussa de la Rabassada i Qui és ningú?