Portada del libro Poemari Cinctorrà

Poemari Cinctorrà

Armand Querol Gasulla
Poesía
Páginas
122 páginas
ISBN
ISBN: 978-84-16607-98-3
Precio papel
PVP (papel): 6,00

Dónde comprarlo

Compartir

Sobre el autor/a

Armand Querol, casat, amb dos fills i dos néts, nasqué poeta a Cinctorres (Castellò). Però la vida el portà per d’altres indrets. L’any 1962 la seva família emigrà a Barcelona, on va començar a treballar a l’empresa Enher, passant, amb els anys, d’auxiliar administratiu a cap de Post Contractació a la delegació de Rubí.
La seva soterrada vocació política aflorà a les acaballes de l’any 1986, éssent regidor electe de Rubí a les municipals de 1987, responsabilitat que desenvolupà durant vint-i-un anys. Entre el 1987 i el 2008 ocupà diversos càrrecs al Partit Popular de Catalunya passant per diferents àmbits, des del municipal fins a l’autonòmic: president local, president comarcal, secretari de Política Territorial, vicesecretari general i secretari general de la formació.
Estudià al seminari de Tortosa i a l’institut Ribalta de Castellò. Màster Financer i Fiscal per ANPIFF, titulat en Enologia, expert en antiguitats i en col•leccionisme, propietari d’un museu etnològic a Cinctorres i membre de l’AI de Periodistes, al 1997 va ser escollit conseller de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió i al 2013 Vicepresident de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Autor del libro

Tenemos todo lo que necesitas para publicar tu libro

crosscross-circle