Portada del libro Pitu Trifàsic

Pitu Trifàsic

En el cas de la pubilla desapareguda
Víctor Centelles Miranda
Ficción
Páginas
64 páginas
ISBN
ISBN: 978-84-18438-95-0
Precio papel
PVP (papel): 20,00

Dónde comprarlo

Compartir

Sobre el libro

Les circumstàncies vitals i les restes, engrunes, rosegalls o resquícies de conviccions, pur esperit crític de supervivència, mantenen al detectiu Pitu Trifàsic als límits del sistema que sosté a la post-històrica i químicament torrada, ciutat de Tarragona.

L'investigador, aquest cop, ha de resoldre un nou cas que el portarà a traginar pels ambients més lúmpens i esbojarrats de la metròpoli mediterrània. Circularà entre éssers robòtics, cotxes voladors, distintes espècies humanes, androides, etc.

Una jove pubilla desapareix. La mare, desesperada, demana ajuda al detectiu. A mesura que en Pitu se submergeix en la investigació van ressuscitant vells coneguts. Haver traspassat certs límits no el col.loquen en la millor posició per dur a terme la feina encomanada.

Sobre el autor/a

Víctor Centelles Miranda (Tarragona, 1966) dibuixant i bomber.

Una recopilació de les vinyetes publicades a diversos diaris de Tarragona van ser exposades, amb el títol de Ninots, al Tinglado no1 del Moll de Tarragona al mes de Juny del 2019.

Paral.lelament a les seves col.laboracions a la premsa continua treballant la historieta gràfica (Premi Ricard Opisso d'Historieta Gràfica,1992).

El detectiu tarragoní Pitu Trifàsic és el protagonista dels dos llibres de còmics ja publicats: El Pelussa de la Rabassada i Qui és ningú?

Autor del libro

Tenemos todo lo que necesitas para publicar tu libro

crosscross-circle