Portada del libro Loved

Loved

Vera Paulino
Ficción
Páginas
204 páginas
ISBN
ISBN: 978-84-17982-48-5
Precio papel
PVP (papel): 16,00

Dónde comprarlo

Compartir

Sobre el libro

Loved és un llibre de relats sobre el desig i la cerca d’Eros. La protagonista és una dona i cada relat és una trobada amorosa amb un home.
En el procés de fer-se dona, ella es va descobrint i construint en la mesura que cada home que estima és un reflex del seu home intern, alhora obscur i lluminós, humà i mític.
En aquest sentit, els relats són com fotografies que il·lustren la dimensió externa i interna de la trobada amb aquests homes que, en el fons, són només un. Ofereixen reflexions íntimes sobre una cerca de transcendència viscuda des dels sentits, des de geografies concretes, des de la trobada sensual dels cossos.
Les històries es despleguen per convertir-se en una història única, tal com la dona es desplega en els seus cicles i vivències i, en aquest desplegament, ella va podent descobrir-se i reconèixer-se i, així, reconstruir el puzle que la convertirà en una dona completa i lliure.
El teu desig és una força natural plena d’arrels que no podràs arrencar. O seràs tu que et quedaràs sense terra, desplantada. Permet que el desig t’arreli i quan l’assumeixis, quan et pertanyis a tu mateixa, trobaràs el teu lloc en el món.

Sobre el autor/a

Vera Paulino Cascais, 1980. És portuguesa i viu a Barcelona des del 2011 on treballa com a art-terapeuta. A través del potencial transformador i sanador de l’expressió artística acompanya persones en els seus processos vitals i terapèutics.
Tant en la seva consulta i tallers com en el seu propi procés creatiu viu l’art com un pont que ens connecta a tots amb les dimensions invisibles del nostre ésser i de l’univers.
Escriu en portuguès i català i treballa amb aquestes dues llengües i cultures impartint classes i tallers.
www.verapaulino.com

Autor del libro

Tenemos todo lo que necesitas para publicar tu libro

crosscross-circle