Portada del libro Les 7 sales

Les 7 sales

Carles Giró Mañas
Ficción
Páginas
244 páginas
ISBN
ISBN: 978-84-16382-82-8
Precio papel
PVP (papel): 9,99

Dónde comprarlo

Compartir

Sobre el libro

Tres joves s’escapen de la fortalesa de Montségur moments abans que l’últim reducte càtar caigui en mans de les tropes d’en Papa Gregori.

En plena disputa de la Segona Guerra Mundial arqueòlegs britànics creuen haver localitzat un tresor en el pre-Pirineu lleidatà. Aquest descobriment pot tenir una transcendència important en la resolució del conflicte bèl∙lic.

En Lluís Gori, un adolescent incisiu i somiatruites viurà una història apassionant que el portarà a recórrer mig món per descobrir que les coses no eren com semblaven.

Tres relats vibrants que són un crit a la llibertat dins d’una Història que sembla repetir-se cíclicament.
Les 7 sales es converteix en el debut literari d’en Carles Giró.

Sobre el autor/a

Carles Giró i Mañas (Lleida, 1981) és llicenciat en química per la Universitat de York (Anglaterra) i doctor en química orgànica per Imperial College of London. Després d’haver treballat com a director de projectes de R&D en diversos grups del sector agroalimentari, actualment desenvolupa tasques de consultor científic en KNOWEDGE.
Fou l’any 2009 durant la seva etapa post-doctoral al MIT (Massachusetts  Institute of Technology) quan en una visita al Fine Museum of Arts de Boston s’adonà que havia d’escriure el llibre que interiorment portava anys gestant. Les 7 sales suposa el seu debut com a escriptor.
Des del 2003 col.labora amb l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) a qui van destinats els beneficis d’aquest llibre.

Tenemos todo lo que necesitas para publicar tu libro

crosscross-circle