Portada del libro La traducció jurídica dels contractes immobiliaris

La traducció jurídica dels contractes immobiliaris

Ines Aschl Veillon
No ficción
Páginas
96 páginas
ISBN
ISBN: 978-84-16607-11-2
Precio papel
PVP (papel): 8,95
Precio ebook
PVP (ebook): 9,95

Dónde comprarlo

Compartir

Sobre el libro

El Llibre els contractes immobiliaris, és un manual de fàcil consulta que pretén donar resposta a totes les qüestions que sorgeixen relacionades amb la preparació de contractes immobiliaris. El llibre es nodreix d’una sèrie de recursos de gran utilitat com: les sigles, abreviatures, exemples reals, un glossari dels termes més habituals i una relació d’algunes referències bibliogràfiques emprades.
L’obra pretén ser una anàlisi d’estil dels contractes immobiliaris i és de gran interès, tant per als professionals del propi sector (advocats, agents de la propietat immobiliària, etc.), com per a tots aquells professionals que de manera directa o indirecta s’hi veuen relacionats per la seva activitat en el seu sentit més ampli.

Sobre el autor/a

L’autora Inés Aschl és llicenciada en Traducció i Interpretació i és especialista en traduccions jurídiques. Ha estat relacionada amb el món immobiliari durant una part de la seva trajectòria professional, contacte del qual se’n deriva la seva vocació en la normalització lingüística en aquest sector que plasma en el present llibre.

Autor del libro

Tenemos todo lo que necesitas para publicar tu libro

crosscross-circle