Portada del libro Esqueixos

Esqueixos

Xavier Reinoso i Andreu
Poesía
Páginas
124 páginas
ISBN
ISBN: 978-84-18659-29-4
Precio papel
PVP (papel): 15,00

Dónde comprarlo

Compartir

Sobre el libro

Esqueixos (2020) es su tercera obra publicada. En la que el autor quiere dar un reflejo de una realidad muy tozuda y en otras muchas, una visión irónica y divertida de sus vivencias personales.

La obra consta de tres partes muy diferenciadas. En las que ha intentado transmitir sus emociones y pensamientos, en diferentes estilos.

Esqueixos es una proyección personal, impregnada de impetuosa melodía que no te dejará indiferente. Un despertar, una despedida, una alabanza de sencillez y el amor.

Con un espíritu justo y apasionado, Xavier Reinoso se desnuda ante el lector. Deseando esbozar múltiples matices con la esperanza de construir un mundo mejor.

Sobre el autor/a

Xavier Reinoso i Andreu (Barcelona, 1952), es va traslladar amb la seva família tot just quan tenia una setmana de vida al Principat d’Andorra, on cursà els seus estudis de batxillerat al Liceu francès.

Quinze anys després va entrar a treballar en una joieria descobrint el món de la joieria, quedant-se fascinat per aquell món tant artístic com creatiu, ampliant els seus coneixements professionals a l’Escola Massana de Barcelona. Completant els seus estudis amb les pràctiques de taller a l’obrador d’Aureli Bisbe.

Ja casat, decideix plantar-se pel seu compte i munta un taller propi a Constantí, poble on resideix des de fa uns quaranta i cinc anys, sentint-se fortament arrelat al mateix, on s’ha convertit en una icona del teixit social i cultural.

També es traurà el títol de professor de Francès a l’Escola oficial d’Idiomes de Barcelona i exercirà com a tal en comptades ocasions.

Les seves publicacions són:

Llençols al vent (Silva Editorial, 2018). Es tracta d’un recull de tota l’obra literària d’aquest autor, on hi ha poesia intimista, satírica, reivindicativa i social, a més de familiar i descriptiva, al mateix temps que hi ha relats curts i llargs de viatges.

La segona és: La décision de Juliette (2019) que compta amb nombroses col·laboracions, editat pel Sindicat Agrícola de Constantí.

Amb aquesta tercera obra, Esqueixos (2020) l’autor vol donar un reflex d’una realitat molt tossuda i en moltes altres, una visió irònica i divertida de les seves vivències personals.

L’obra consta de tres parts molt diferenciades on ha intentat transmetre les seves emocions i pensaments, en diferents estils.

Autor del libro

Tenemos todo lo que necesitas para publicar tu libro

crosscross-circle