Portada del libro El silenci de l’arquitecte

El silenci de l’arquitecte

Joan Castells Soler
Ficción
Páginas
170 páginas
ISBN
ISBN: 978-84-18881-89-3
Precio papel
PVP (papel): 12,00

Dónde comprarlo

Compartir

Sobre el libro

En Modest Prat, és un arquitecte gironí de reconegut prestigi. El maig del 2004 acaba de complir seixanta-cinc anys. Mentre visita l’església romànica de Sant Salvador de Colomers, reconstruïda per ell mateix, un fet rellevant de la seva adolescència, aparentment oblidat, li apareix de sobte a la ment i li provoca un fort trasbals que el portarà a prendre una decisió.

L’Àngel Rimbau, el dia que va néixer el 17 de febrer de 1917, ja estava predestinat...

El silenci de l’arquitecte és un viatge per la vida de dos personatges antagònics. Malgrat que es porten vint-i-dos anys, a ambdós els tocarà viure bona part de la història més fosca d’aquest país.

L’any 1954 el destí fa que les seves vides es creuin i des de llavors una lenta foscor, que encara no perceben, va condicionant la seva existència, allunyats l’un de l’altre.

...Per què tants anys de buscar-me i no trobar-me? Encara no sé qui soc! Visc només d’il·lusions? M’espanta aquesta eterna insatisfacció, aquest vagarejar per la vida amb tanta fantasia i incoherència… Podré mai sentir-me lliure?....

Sobre el autor/a

Joan Castells Soler (Vic, 1960), amb la il·lusió del principiant, presento la meva primera novel·la.

El pas per l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès m’ha obert el camí.

El silenci de l’arquitecte pretén ser un relat sobre les relacions humanes i la seva complexitat, sobre com ens condicionen la vida el lloc i l’època en què naixem i les persones amb qui ens anem creuant al llarg dels anys.

No he volgut jutjar ni justificar res ni ningú. Les circumstàncies i els actes personals de cadascú són patrimoni exclusiu de la nostra vida íntima.

Autor del libro

Tenemos todo lo que necesitas para publicar tu libro

crosscross-circle