Portada del libro El secret dels fariseus

El secret dels fariseus

Daniel Oliva
Ficción
Páginas
472 páginas
ISBN
ISBN: 978-84-15127-99-4
Precio papel
PVP (papel): 17,00

Dónde comprarlo

Compartir

Sobre el libro

Any 1992. Marcià és un jove cosmopolita de divuit anys que ha de passar l’estiu lluny de casa, després que la seva mare hagi decidit enviar-lo a comarques a fer-se “un home de bé”. Amb aquest propòsit, residirà a Vic, en una antiga mansió i sota l’estricta supervisió d’una tieta del seu pare, una vella vídua retrògrada que viu amb l’única companyia d’una filla soltera i un gat esquerp.

Allà coneix varis personatges peculiars i heterogenis que, no obstant, ostenten una característica comuna: cap d’ells és el que aparenta ser. A mesura que aprèn a adaptar-se a aquest nou entorn, es veurà implicat en un vell misteri que envolta la seva família. Anirà descobrint detalls cada cop més sorprenents que, al final, l’obligaran a haver d’enfrontar-se a un dels seus pitjors temors. Només un viatge fins a un passat no massa llunyà, ple d’odis fraterns, li permetrà desenterrar la veritat. Una descoberta que li canviarà per sempre la vida.

Aquest relat fresc i divertit, escrit en primera persona, ple d’ironia, sarcasme i sensualitat, teixeix una narració seriosa i reflexiva. Una novel·la amena que, tot d’una, aconsegueix embolcallar al lector en una història d’intriga i misteri que manté el suspens fins al final.

Sobre el autor/a

Daniel Oliva Martinez va néixer a Vic l’any 1969. És llicenciat i postgrau en informàtica i actualment treballa com auditor informàtic.

És autor de varis relats curts. L’any 2008 va debutar com a novel·lista amb el títol Dimonis a la Ciutat dels Sants, una història d’intriga i misteri ambientada a Vic. En la seva segona novel·la també en són protagonistes la seva ciutat natal, part de la seva història i el tarannà dels seus habitants, segons la personal visió de l’autor. Una nova narració amb un estil molt particular que uneix la intriga i el suspens amb grans dosis d’humor.

secret.fariseus@gmail.com

Autor del libro

Tenemos todo lo que necesitas para publicar tu libro

crosscross-circle