Portada del libro El desenvolupament de la consciència

El desenvolupament de la consciència

Trobant el meu mapa
M. Assumpció Salat i Bertran
No ficción
Páginas
144 páginas
ISBN
ISBN: 978-84-15788-41-6
Precio papel
PVP (papel): 12,00

Dónde comprarlo

Compra directa

Compartir

Sobre el libro

"El desenvolupament de la consciència" és un llibre que neix de l’experiència de tot el que he anat aprenent gràcies a les classes de formació humana impartides en diferents organitzacions. Pretén ser un text senzill, aclaridor d’idees que tots tenim sobre la vida, les relacions humanes i el desenvolupament personal. Tots d’una manera més conscient o inconscient busquem estar bé, sentir-nos a gust i eliminar el malestar de les nostres vides. Aquest és un camí i un aprenentatge no sempre fàcil. Tant de bo el text que teniu a les vostres mans sigui d’ajuda per a aquest propòsit. Personalment estic compromesa amb aquest anhel i per això també em teniu al vostre servei per al que calgui.

Sobre el autor/a

Maria Assumpció Salat i Bertran neix a les Oluges (la Segarra) i es forma com a mestra d’escola primària i posteriorment com a psicòloga a la Universitat de Barcelona.
Des de fa més de 20 anys es dedica exclusivament a la formació humana en diferents empreses privades i a l’Administració Pública de Catalunya. Contínuament imparteix cursos de qualitat humana, intel•ligència emocional i altres temes relacionats.
La seva capacitat comunicativa l’ha portat a ser una gran divulgadora de la psicologia i el creixement interior. Actualment dirigeix un equip de professionals que treballen amb ella dins de l’àmbit de la salut, la teràpia psicològica i la consultoria en recursos humans.
www.agape.cat

Autor del libro

Tenemos todo lo que necesitas para publicar tu libro

crosscross-circle